Jodíkovy hrátky nás baví

20.10.2010 19:06

Jodíkovy hrátky, projekt občanského sdružení JODÍK, podpořený Nadací OKD se stal příjemným zpestřením života dětí s postižením, které se léčí v Snatoriích Klimkovice a zároveň navštěvují naší školu. Do dnešního dne jsme pro děti a jejich rodiče zorganizovali již pět zábavných odpolední. Pro rodiče a děti s těžkým zdravotním postižením a pro děti předškolní jsme připravili "Kozí odpoledne" . Hry s hudbou, písničkami o zvířatech, tanečními hrami a s použitím speciálních muzikoterapeutických nástrojů všechny zúčastněné velmi bavily. Pro skupinu 25 dětí prvního stupně základní školy jsme připravili Strašidelné odpoledne. Děti si vyráběly strašidla z papíru, látek, kůží nebo sami sebe oblékli a namaskovali do strašidelné podoby. Některé děti se raději bavily vymýšlením nových jmen pro strašidla. Čas rychle ubíhal a zábava byla veliká.

Jedno odpoledne jsme strávili s dětmi s mateřské školy na přírodovědné výpravě, kde jsme společně vybudovali skrýš pro drobná zvířátka. Inspirovali jsme se chaloupkou z mechu a kapradí Křemílka a Vochomůrky.

19.10.2010 jsme pro rodiče a děti připravili odpoledne s tématem Zdobíme svůj domov.  Rodiče s dětmi vyráběli plošné obrázky ze slaného těsta. Všechna odpoledne zatím splňovala naše cíle. Více o projektu si budete moci přečíst na samostatné stránce.

Fotografie a videa si prohlédněte už nyní.

—————

Zpět


Kontakt

Sekretariát školy

+420 556 422 580
+420 556 422 581



Odkazy

Staré stránky školy www.skola-jsk.cz

Sanatoria Klimkovice www.sanatoria-klimkovice.cz

Občanské sdružení JODÍK www.jodik.webnode.cz

eTwinningový projekt: www.vesela-matematika.webnode.cz

                                    www.matematika-hra.webnode.cz

Více o eTwinningu: www.etwinning.cz

                               www.etwinning.net

Více fotografií: Na picasaweb

                         Na rajče

Naše videa: Naše videa a filmy